480 - Programe_single | Kos-Cert
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img

VT Hash Check 1.60VT Hash Check 1.60

"VT Hash Check" shton një artikull të menysë së kontekstit për të gjitha skedarët që ju lejon të kërkoni shpejt në "VirusTotal.com" për përputhjen e skedarëve dhe raportet përkatëse të malware-ëve.

Shkarko VT Hash Check 1.60

Share this post

Regjistrohu për të pranuar informacion në e-mail:

Largoni reklamen "Fito një iPhone X" nga ueb shfletuesi juaj !

Çfarë është reklama "Fito një iPhone X" ? "Fito një iPhone X" është një reklamë…

Largoni shfaqjen e reklamuesit "Video Control" nga ueb shfletuesi "Firefox" !

Çfarë është reklamuesi "Video Control" në Firefox? "Video Control" është një shtojcë…

Si ta largoni infeksionin "Trojan.BitCoinMiner" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është "Trojan.BitCoinMiner"? "Trojan.BitCoinMiner" është një infeksion i kompjuterit q&e…

Si ta përdorni programin "Malwarebytes Anti-Malware" për të skanuar dhe hequr virusët (malware) nga kompjuteri juaj !

Siç mund ta keni vërejtur, "MalwareBytes ose MBAM", përdoret në shumë udhëzues tonë për heqjen e vir…

Largoni nga kompjuteri juaj "Deftesrg.exe Monero CPU Miner"

Çfarë është "Deftesrg.exe Monero CPU Miner"? "Deftesrg.exe Miner" është një trojan që shf…

Lista e këshillave, rregullimeve, dhe përditësimeve të cenueshmërisë nga "Meltdown" dhe "Spectre" !

Dy dobësi të reja të quajtura "Meltdown" dhe "Spectre" janë zbuluar në procesorë modernë që …

Si ta mbroni veten nga ransomware-i "FILE CryptoMix"!

Në mënyrë që të mbroheni nga ransomware, është e rëndësishme që të përdorni zakone të m…

Largoni shfaqjen e reklamuesit "RelevantKnowledge"!

Çfarë është "RelevantKnowledge PUP"? "RelevantKnowledge" është një program potencialisht i pad…

Si për të mbroheni nga Ransomware-i "File Spider"

Në mënyrë që të mbroheni nga ransomware-ët, është e rëndësishme që të përdorni zakone/s…

Largoni "Mingc.exe CPU Miner" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është "Mingc.exe CPU Miner"? "Mingc.exe Miner" është një trojan që shfrytëzon …

Largoni "YoutubeAdBlock PUP" (Program Potencialisht i Padëshiruar) !

Çfarë është "YoutubeAdBlock PUP"? "YoutubeAdBlock" është një program potencialisht i padë…

Largoni "Tweakerbit Antimalware" nga kompjuteri juaj !

Çfarë është Tweakerbit Antimalware? Tweakerbit Antimalware është një program potencialisht i padëshiruar i si…

Si të heq Antivirus 360 (Udhëzime ç'instalimi) !

Çfarë është "Antivirus 360" ? Antivirus 360 është një program mashtrues anti-spyware që përdor…

Largoni Trojan-in për klikim në reklama "YourClassifiedsNow"!

Çfarë është Trojani për klikim në reklama "YourClassifiedsNow"? "YourClassifiedsNow" është…

Disa viktima të ransomware-it "Bad Rabbit" mund t'i rikthejnë skedarët (dosjet) pa paguar shpërblim !

Disa përdorues të cilët janë jashtëzakonisht me fat do të jenë në gjendje të rimarrin skedarët e enkri…

Udhëzime për "Krack" Wi-Fi

Udhëzime për administratorët e ndërmarrjeve, bizneset e vogla dhe përdoruesit në shtëpi në lidhje me dobësi…

Ngjarje e vërtetë: Çfarë ndodh kur telefoni juaj është vjedhur (video) !

Studenti i filmit "Anthony van der Meer" vendosi të zbulojë se çfarë ndodh me telefonat e vjedhur dhe të dhëna…

Si ta lagroni shfaqjen e mesazhit mashtrues të mbështetjes teknike nga shfletuesi juaj!

Çfarë është mesazhi mashtrues i mbështetjes teknike? Mesazhi mashtrues i mbështetjes teknike paraqitet kur shfletuesi j…

Largoni Trojanin "Floxif CCleaner"

Çfarë është trojani "Floxif CCleaner" ? Floxif është zbulimi për një trojan që është…

Incidenti me malware-in e CCleaner - Çfarë duhet të dini dhe si ta largoni malware-in

Ky është një udhëzues i vogël dhe pyetsor mbi malware-in e instaluar së bashku me CCleaner 5.33.6162. Për një p&…

Largoni mashtrimin "Microsoft Windows Product Key Tech Support" !

Çfarë është mashtrimi "Microsoft Windows Product Key Tech Support"? "Microsoft Windows Product Key Tech Support&qu…

Largoni mesazhin "Your Computer May Have a Virus Web Page" !

Cfarë është mesazhi "Your Computer May Have a Virus Web Page" ? Shfaqja e mesazhit "Your Computer May Have a Virus Web Pa…

Largoni trojanin "Novo Optimizer GPU Miner" nga kompjuteri juaj!

Çfarë është "Novo Optimizer GPU Miner"? "Novo Optimizer GPU Miner" është një trojan që p&…

Largoni shfaqjen e mesazhit "Your Windows Computer is at High Risk"!

Çfarë është mesazhi "Your Windows Computer is at High Risk"? Shfaqja e mesazhit "Your Windows Computer is at High …

10 Këshilla për parandalimin e sulmeve Phishing

A keni menduar ndonjëherë se mund të jeni një objektiv i sulmeve phishing? Nuk është një çështje e re, p…

Si të hiqni shfaqjen e mashtrimit "Windows Security Warning" !

Çfarë është shfaqja e mashtrimit "Windows Security Warning"? "Windows Security Warning" është nj&eu…

Largoni Trojan-in "Oneway", që bën ndryshimin e dosjeve (files) !

Çfarë është Trojan-i "Oneway" ? "OneWay" është një trojan (lloj virusi) që modifikon dosj…

Largoni shfaqjen e mashtrimit "Windows-i juaj është infektuar" !

Çfarë është shfaqja e "Windows juaj është infektuar" ? Paraqitja e mashtrimi "Windows-i juaj ësht&e…

Hiqni/Largoni Trojan-in "WindowService" !

Çfarë është trojan-i "WindowService"? Trojan-i "WindowService" është program me qëllim të…

Programet më të mira falas të vitit 2017 për kontroll prindëror !

Smartfonët, laptopët dhe tabletët e lidhur në internet janë bërë pjesë e përditshme e jetës tonë.…

Si të heqni/largoni bllokuesin e antivirusit "CertLocker Trojan" ?!

Çfarë është bllokuesi i antivirusit në Windows qe paraqet mesazhin "The publisher has been blocked from running software…

Si të hiqni/largoni "Smart Registry Care" ?!

Çfarë është "Smart Registry Care"? Smart Registry Cleaner është një pastrues i regjistrit që skanon…

Si të largoni/hiqni Ransomware-in "WannaCry" dhe "Wana Decryptor" !

Ky seksion do të ofrojë një udhëzues të shkurtër se si të hiqni WannaCry / Wana Decryptor duke përdorur "Ma…

Largoni/Hiqni "Photo.scr Monero Miner"

Çfarë është "Photo.scr Monero Miner"? "Photo.scr Miner" është një trojan që përdor f…

Si të largoni shfaqjen e përditësimeve të rrejshme për Java !

Çfarë është shfaqja e rrejshme e përditësimit për Java ? Shfaqja e përditësimit të rrejshëm p&…

Largoni programin potencialisht të padëshiruar "FilePlus"

Çfarë është "FilePlus"? "FilePlus" është një program që ju lejon të shkarkoni filma,…

Largoni Programin "MaohaWiFi" (Udhëzuesi për de-instalim)

"MaohaWiFi" është një program potencialisht i padëshiruar që zakonisht vjen sëbashku me programe falas që j…

Largoni "AdBlocker" për Youtube !

Çfarë është Adblocker për Youtube? Adblocker për Youtube është një zgjerim potencialisht i padëshir…

Udhëzuesi dhe Pyetsori për "CryptorBit" dhe "HowDecrypt" !

Përmbajtje: Si të merrni ndihmë me CryptorBit Çfarë është Ransomware-i CryptorBit apo HowDecrypt  Si…

Si të largoni shfletuesit e padëshiruar "Chromium" ?!

Çfarë është shfletuesi Chromium? Chromium është një ueb shfletues me burim të hapur të kodit (open sourc…

Largoni mbështetjen teknike për scam "MSSecTeam" (Udhëzuesi)

Çfarë është mbështetja teknike pë scam "MSSecTeam"? Mbështetja teknike për scam "MSSecTeam&quo…

Udhëzuesi i Heqjes së Bllokuesit të Ekranit "Kjo PC është bllokuar" !!

Çfarë është bllokuesi i ekranit "kjo PC është bllokuar"? Bllokuesi i ekranik "Kjo PC është bll…

Si të përdorni SUPERAntiSpyware për të skanuar dhe për të hequr malware-ët nga kompjuteri juaj !

Me viruse, worms, Trojans dhe malware duke u bërë gjithnjë e më të përhapur në jetën e përdoruesve të …

PacketTotal - Një ueb faqe e dobishme për analizën e dojseve PCAP

Nëse jeni profesionistë i INFOSEC, të cilët zakonisht merren me zbulimin e ndërhyrjeve dhe reagimin apo analizen e viruseve (ma…

Informacione, Manuali i ndihmës, dhe Pyetësori për Ransomware-in Locky!

Çfarë është Locky Ransomware? Locky është një infeksion me ransomware për Windows që u lëshua në…

Si të largoni trojanin "BrowserMe.exe" ose "Chrome_Font.exe" !

Trojani "BrowserMe.exe" ose "Chrome_Font.exe" është një infeksion kompjuterik i cili synon vetëm përdoruesi…

Këshilla kryesore për mbrojtjen e sistemit tuaj operativ Android nga virusët (malware) !

Me bazën më të madhe të instaluar prej të gjitha sistemeve operative, Android pa dyshim ka marrë botën celulare si st…

Si të kuptoni nëse Snapchat-i juaj është hakuar, dhe si ta ktheni prap atë!

Për çfarë duhet të shikoni, dhe çfarë të bëni në lidhje me të! Snapchat është një …

Udhëzues për heqjen e blokuesit të ekranit "PadLock"

Bllokuesi i ekranit "PadLock" është një trojan që paraqet një pamje të një dere të mbyllur me një…

Si të hiqni "Antivirus 10" (Udhëzues i fshirjes)

"Antivirus 10" është një program "scareware (frikësues)" që pretendon të jetë një program an…

Udhëzues dhe Pyetsorë për CryptorBit dhe HowDecrypt

Manuali Udhëzues për CryptorBit dhe HowDecrypt

Udhëzues dhe Pyetsorë për Ransomware-in CryptoLocker

Info: Infeksioni origjinal "Cryptolocker" është çaktivizuar më 2 qershor 2014, kur Operacioni Gameover tërhoqi rrje…

Si ta mbroni dhe përforconi kompjuterin tuaj kundër Sulmeve kibernetike me Ransomware?!

Viti 2016 përfundoi dhe kjo definitivisht na mësoi një gjë; Ransomware është i pranishëm dhe do të qëndroj …

Përdorimi i Teknologjisë Wireless në Mënyrë të Sigurtë

Në vitet e fundit, rrjeta wireless është bërë më e disponueshme, e volitshme, dhe e lehtë për tu përdorur. …

Manuali për enkriptimin e Email-ëve përmes PGP

Manuali për enkriptimin e Email-ëve përmes PGP

Rem-VBSworm

"Rem-VBSworm" është një program që heq virusët "VMS" dhe "Windows Script Host" nga kompjuteri jua…

"Jigsaw Decrypter"

"Jigsaw Decryptor" është një program falas për dekriptim i krijuar nga Michael Gillespie për variantet e ransomware-i…

GPU-Z 2.7.0

GPU-Z është një mjet falas (pa pagesë) që ofron informacion të detajuar mbi kartelat grafike në kompjuterin tuaj. Duk…

McAfee Real Protect !

"McAfee Real Protect" është një program kontrollues në kohë reale që monitoron kompjuterin tuaj për veprimt…

Crypt38Decrypter !

"Crypt38 Decrypter" është një program falas për dekriptim i krijuar nga Michael Gillespie për ransomware-in Crypt38. …

Simple System Tweaker 2.2.0

"Simple System Tweaker" është një program falas që optimizon funksione të ndryshme në "Windows". K&eum…

Autoruns 13.71

"Autoruns" është një mjet (Sysinternals) pa pagesë nga "Microsoft" që numëron të gjitha programet…

Offline CryptoMix Ransomware Decryptor

"Avast" lëshoi një dekriptor për viktimat e "CryptoMix" që ishin të enkriptuara përderisa ishin në…

UCheck

"UCheck" është një program falas që ju lejon të skanoni kompjuterin për programe të vjetëruara dhe aut…

VT Hash Check 1.60

VT Hash Check 1.60 "VT Hash Check" shton një artikull të menysë së kontekstit për të gjitha skedarët q&eum…

Shortcut Cleaner 1.4.9.0

"Shortcut Cleaner" është një vegël që skanon kompjuterin tuaj për shkurtesat (shortcut) e Windows që jan&eu…

GIBON Ransomware Decryptor

"GibonDecryptor" është një dekriptor për ransomware krijuar nga Michael Gillespie që dekripton dosjet (files) e enkri…

RansomNoteCleaner !

RansomNoteCleaner është një program që mund të përdoret për të skanuar kompjuterin e viktimës së ranso…

Chrome Cleanup Tool

Vegla e pastrimit të "Chrome" (Chrome Cleanup Tool) është një program i shkruar nga "Google" që do të …

Symantec Kovter Removal Tool

"Symantec Kovter Removal Tool" mund të përdoret për të hequr infeksionin "Kovter" nga kompjuteri juaj. Infeksion…

Malwarebytes Anti-Exploit 1.10.1.41

"Malwarebytes Anti-Exploit" është një program i sigurisë që ju mbron nga rreziqet "zero-days" që synoj…

Sophos Home

"Sophos Home" është një produkt falas i sigurisë në internet që mbron kompjuterët në Windows dhe Mac n…

WinPatrol

WinPatrol është një vegël pa pagesë e sigurisë që ju lejon të keni një vështrim më të af&eum…

PowerLockyDecrypter

"PowerLocky Decrypter" është një program për dekriptim pa pagesë i krijuar nga Michael Gillespie për "Power…

Process Monitor (ProcMon)

"Process Monitor", ose "ProcMon", është një mjet i avancuar monitorimi që ju lejon të shihni në koh&eu…

Shkarkoni "BTCWareDecrypter" !

"BTCWareDecrypter" është një dekriptues për ransomware krijuar nga "Michael Gillespie" që dekripton dosjet …

Shkarko Programin "RansomFree" !

"RansomFree" është një program mbrojtje kundër "ransomware-ëve" që në heshtje punon në sfond…

Shkarkoni "Malwarebytes Anti-Ransomware 0.9.18.807" !

"Malwarebytes Anti-Ransomware Beta" është një program që mbron kompjuterin tuaj nga programet e enkriptimit të dosjev…

StrikedDecrypter

StrikedDecrypter është një mjet që ka funksionin e dekriptuesit të ransomware i krijuar nga Michael Gillespie dhe dekripton faj…

Mole02 Decryptor Download !

Dekriptuesi "Mole02" është një program që lejon viktimat që i janë enkriptuar të dhënat me Ransomware-…

DCryDecrypter 1.0.0.1 Download !

"DCryDecrypter" është një derkriptues për ransomware i krijuar nga Michael Gillespie që dekripton dosjet e enkriptuar…

PC Hunter 1.51 Download

"PC Hunter" është një vegël shumë e fuqishme e sigurisë që lejon depërtim të madh në pun&eum…

Farbar Recovery Scan Tool Download

"Farbar Recovery Scan Tool", apo FRST, është një aplikacion portativ i dizajnuar të punoj në gjendje normale apo n&eu…

AVCertClean 0.3 Download

Një infeksion i kohëve të fundit bllokon nisjen e disa programeve të sigurisë duke vendosur certifikatën e nënshkrimi…

VIPRE Advance Security for Home Download !

Përshkrimi i Kompanisë "VIPRE" Me kërcënimet e sotme online, nuk mund të përballosh të vendosesh për …

Glasswire 1.2.3100.0 Download

GlassWire është një mjet i monitorimit të rrjetit falas që tregon dhe ju njofton për trafikun e rrjetit gjeneruar nga komp…

StupidDecryptor Download

StupidDecryptor është një dekriptor për ransomware i krijuar nga Michael Gillespie që dekripton dosjet e enkriptuara nga infeks…

AVG Remover Download

"AVG Remover" ju lejon që plotësisht të ç'instaloni produktet e AVG të zbuluara nga kompjuteri juaj. Për f…

RakhniDecryptor Ransomware Decryptor Download !

"RakhniDecryptor" është një Dekriptues për Ransomware me qëllim të përgjithshëm krijuar nga Kaspersky …

Zemana AntiMalware Download

Zemana AntiMalware është një skanues për malware i bazuar në cloud që ju lejon të kryeni skanimin sipas nevojës.…

RogueKillerCMD Download

RogueKillerCMD është versioni command line i programit të shërbimeve të sigurisë dhe anti-malware "RogueKiller".…

"RogueKiller" Download

RogueKiller është një mjet i sigurisë që mund të përdoret për të ndërprerë dhe për të h…

CryptoSearch Download

CryptoSearch është një vegël e krijuar nga Michael Gillespie që ju lejon të pastroni kompjuterin tuaj nga dosjet (files) e…

CryptON Ransomware Decryptor Download

Nëse jeni të infektuar me Ransomware-in CryptON, atëherë jeni me fat pasi Emsisoft arriti të gjej një mënyrë p&e…

SUPERAntiSpyware Download

SUPERAntiSpyware është një program anti-spyware pa pagesë që ofron zbulime të shkëlqyera dhe largimin e shpejtë …

Junkware Removal Tool 8.1.0.0 Download

"Junkware Removal" është një vegël e sigurisë që kërkon dhe heq nga kompjuteri juaj adware të zakonsh&…

Windows Repair (All In One) 3.9.25 Download

Windows Repair është një instrument që përmban mini-korrigjime të shumta për Windows. Ky mjet do të lejojë …

Heimdal Free Download

"Heimdal Free" është një program që skanon kompjuterin tuaj për programe të vjetëruara apo ndoshta të …

EMSISOFT HIJACKFREE

Emsisoft HiJackFree është një mjet i thjeshtë softuerik që zbulon aktivitetin me qëllim të keq dhe i mundëson p&…

Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes është një program i rëndësishëm i sigurisë për çdo përdorues të kompjuterit ta ken…

RKill

RKill është një program që u zhvillua në "BleepingComputer.com" që tenton të ndërpresë proceset e…

Shkarkoni "BitStakDecrypter"

"BitStak Decrypter" është një program falas i dekriptimit i krijuar nga "Michael Gillespie" për Ransomware-ë…

HEIMDAL FREE

HEIMDAL FREE mjet softuerik i sigurisë që aplikohet në 20 aplikacionet më të përdorura. Kryen këto funksione: Skan…

ComboFix

ComboFix është një program, i krijuar nga sUBs, që skanon kompjuterin tuaj për malware të njohur, dhe kur e gjenë, b&…

AdwCleaner

AdwCleaner është një program që kërkon dhe fshin Adware, Toolbars, Programe potencialisht të padëshiruara (PUP), dhe …

RansomwareFree detekton Ransomware-in para se te Enkriptohen te dhënat

Rastet me Ransomware janë rritur ne mënyrë dramatike ne vitet e fundit sa qe tashme kane mundur te paraqiten te ju apo edhe te dikush tje…

Emsisoft Emergency Kit

"Emsisoft Emergency Kit" përmban një koleksion të programeve që mund të përdoren pa instalimin e softuerit p&eum…

Microsoft Safety Scanner

Microsoft Safety Scanner eshte nje mjet pa pagese i cili ju mundeson qe te skanoni kompjuterin tuaj per te shikuar nese ekziston ndonje malware si: viru…

Trend Micro Ransomware File Decryptor

Trend Micro Ransomware File Decryptor eshte nje mjet i dedikuar per dekriptimin e fajllave te enkriptuar permes Ransomeware. Ransomeware jane nje kercni…

Newsletter: