• slider-img
 • slider-img
 • slider-img

Dekriptori për Ransomware-in "Paradise"Një dekroptor për ransowmare-in "Paradise" është lëshuar nga "Emsisoft" që lejon viktimat të deshifrojnë dosjet e tyre falas.

Për më shumë se dy vjet, "Paradise Ransomware" ka enkriptuar viktimat dhe përdoruesit nuk kanë qenë në gjendje të rikuperojnë dosjet e tyre.

Për fat të mirë, Emsisoft ka lëshuar një dekriptor për ransomware-in "Paradise" që lejon viktimat të dekriptojn dosjet e tyre pa paguar ndonjë shpërblim.

Fatkeqësisht, jo të gjitha variantet e "Paradise Ransomware" mund të dekriptohen. Llojet e konfirmuara që mund të deshifrohen janë renditur më poshtë:

 • .2ksys19
 • .p3rf0rm4
 • .prt
 • .exploit
 • .immortal
 • .Recognizer
 • .sambo
 • .paradise (psh _V.0.0.1{help@badfail.info}.paradise)
 • FF (p.sh. _ Mbështetje _ {} FC)
 • .sev (psh. _Kim Chin Im _